A Gymna cég a világ vezető fizioterápiás berendezéseket és rehabilitációs eszközöket gyártó cége, a lehető legmagasabb minőségben és innovációval állítja elő termékeit, ezért különleges értéket jelent a felhasználók számára.

Termékeit szoros együttműködésben fejleszti külső és belső termékspecialistákkal, kutatóintézetekkel, a felhasználókkal, a forgalmazókkal és a stratégiai partnerekkel.

ÚJDONSÁG

caret-down caret-up caret-left caret-right

 

A Gymna termékek elismertek a fizióterápia és a rehabilitáció területén már 35 éve.

 

Az ergonómikus tervezésnek, a magas és professzionális szinvonalnak és a jó minőségű anyagok használatának köszönhetően a Gymna termékek jó hírnévnek örvendenek az egész világon.

 

Gymna termékek képviselik a csúcs minőséget, funkcionalitást, egyedi tervezést és a könnyű használatot.

A négy alapvető érték a termékek és szolgáltatások terén:

Csúcsminőség: kiváló minőségű a vállalat valamennyi szintjén
Know-how: a termékek fejlesztése gyógytornászokkal és kutatóintézetekkel együttműködve történik, így a termékek jobban megkönnyítik a terápiás folyamatot. Ez a know-how tükröződik a szoftverben és a hardverben egyaránt.
Könnyű használat: minden egyes terméknél alapvető követelmény
Attraktivitás: A rehabilitációs termékeknél is egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a tervezésre. A betegek egyre inkább tekinthetők ügyfeleknek, ezért a környezet, a design, a professzionális megjelenés a gyakorlatban egyre fontosabb.

Gyártmányprogram: