Medikai kád Humewa

 

A psziché hatása az emberi szervezetre vitathatatlan. A béke és a nyugalom segítenek a regenerálódásban és feltöltődésben.

A "Humewa" káddal biztosítjuk az optimális feltételeket ahhoz, hogy a test és a lélek újra egyensúlyba kerüljön.

Merüljön bele - és új emberként emelkedik ki!

Mikroáram

Az élet energia. Az emberi szervezet egy elektronikus rendszerrel rendelkezik, amely vezérli a sejtek keletkezését, növekedését és irányítja gyógyulását. Az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi a személyre szabott kezelést, elektromos jelekkel. Bőrrel érintkező elektródák nélkül. Fájdalom nélkül.

Diszperziós terápia

A negatív töltésű ionok hozzájárulnak a páciens jó közérzetéhez.

A technológiánkban ezen a részecskék egészséges koncentrációja jön létre a víz felületén, az oxigénszállítás a szervezetben felgyorsul, s a páciens felfrissülten érzi magát, tele energiával.

Fényterápia

A fény erős hatást gyakorol az emberi szervezetre . Ez vezérli belső óránkat, így hatással van hormonháztartásunkra, a nappal-éjszaka ciklusra, és ellenállóképességünkre. A speciális fény spektrumok felhasználása elősegíti az általános fizikai és a mentális jólétet.

Hanghullámterápia

A hangok hatással vannak testre és lélekre egyaránt.

Rezonanciás hatások segítségével pozitív reakciókat érhetünk el, s oldjuk a diszharmóniát.

Aromaterápa

Az illatok és ízek egy lenyűgöző hatással van ránk . Befolyásolják hangulatunkat , emlékeket idéznek fel s nem elhanyagolható mértékben befolyásolják közérzetünket. Ez a körülményt használjuk ki illóolajok alkalmazásával.