HYDROXEUR RENDEZVOUS kád

automatikus töltéssel

 

ÉLVEZET KETTESBEN

Világszerte egyedülállók Hydroxeur® páros kádjaink. A Rendezvous-ban – ellentétben a California Twin-nel - a két személy egymással szemben helyezkedik el.

A kád négyféle wellness programot kínál: fényterápia, víz-és levegőmasszázs kombinált masszázs, hanghullámterápia és aromaterápia.

TÖKÉLETES A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG

Egy gombnyomásra töltődik fel a Rendezvous kád a tökéletes magasságig, a beépített termosztátnak köszönhetően mindig a kívánt hőmérsékleten. A két vezérlésnek köszönhetően a funkciók könnyedén kezelhetők mindkét helyről.

Ha különösen rövid töltési időre van szükség, egy kiegészítő termosztát gondoskodik a még gyorsabb töltésről.

A Hydroxeur®- elvnek megfelelően befecskendezős eljárással a vizet és a levegőt egy csatornarendszerbe vezetjük, ezáltal a legfinomabb buborékokat állítjuk elő.

Azáltal, hogy a TRAUTWEIN kádak vezetékeiben és csatornarendszerében mindenütt folyik víz, a hygiéniás feltételek 100 %-ban betarthatók.

(Ahol a levegőfúvóka esetén – tehát külön víz és levegőfúvókáknál - nem folyik víz, ott biofilmréteg és baktériumok keletkeznek, nem lehetséges a teljes dezinficiálás).

INTENZÍVEN FRISSÍTŐ MASSZÁZS

A Rendezvous a két fürdőzőt 120 kombinált víz-levegő fúvókával masszírozza.

A legfinomabb masszírozás ellazulást, pihenést és újult erőt biztosít.

HANGHULLÁM-MASSZÁZS TERÁPIA, A TEST HANGTERÁPIÁJA

Teljessé teszi a kényeztetést: a zene kényezteti a fület, a hanghullámok masszírozzák a testet. A hanghullámokat nemcsak halljuk, hanem érezzük is, így válik lehetővé a hanghullám-masszázs, s az egész test átveszi a zene ritmusát.

Rock, pop, klasszikus vagy speciális terápiás zene, a csengése kristálytiszta. A fürdőkádnak nincsen hangszórója, a fürdőkád maga a hangszer! Fürdés közben a víz átveszi a rezgéseket, s a fürdőző testének minden részecskéjével hihetetlen intenzitással érzékeli a hangot. Megnyugszik a légzés, s a test visszaáll az eredeti ritmusába.

FÉNYTERÁPIA, A FÉNY HATÁSA

Hangulatos fényfürdő kíséri a fürdőzést. A kádtestbe integrált fénysugarak színe változik, így a víz váltakozva veszi fel a szivárvány különböző színeit. A legújabb technológiájú fényforrások –additiv színkeverés -vibrációmentes és nagy tisztaságú fényt adnak. Ez a terápia a testben különböző biokémiai folyamatokat indít el, melyek a testünk regenerációjához és a revitalizációjához szükségesek, valamint jó hangulatot idéznek elő.

DESIGN

A Rendezvous kádat speciális burkolható kerettel szállítjuk, így a helyszínen a Vevő által burkolható, csempével vagy fával. Így biztosítható az egyéni megjelenés 

Opció: gyorstöltőegyég 8 perc helyett 4 perc töltőidővel